Sluit menu
Menu
Maandag, 06 februari 2023

Events

AFW 2018 september editie

Het halfjaarlijkse mode evenement Amsterdam Fashion Week keert onder leiding van modeondernemer Danie Bles terug in vernieuwde vorm. Op een andere datum en op een nieuwe locatie in het hart van de stad: midden op het Museumplein. Van 6 tot 9 september zijn er naast het showprogramma op de hoofdlocatie verschillende off-schedule evenementen.

Shows

David Laport

De zaal is tjokvol, overbooked met honderdzestig man. Er staan acht statige vleugels met pianisten die Riopy's ‘I LOVE YOU’...

Bekijk de show »

Maison365

Op de muziek van Quand On Arrive En Ville van Fhin wandelt het eerste model de catwalk op.

Bekijk de show »

Lichting 2018

De show waar iedereen zeer naar uitkeek: Lichting. De wedstrijd in de vorm van één centrale runway show van de veertien beste graduates van de Nederlandse academies.

Bekijk de show »

Ninamounah

Ninamounah bestaat een jaar, en dat moet gevierd. “Het is geen jubileum, maar wel een viering,” besluit de ontwerpster.

Bekijk de show »

Penn&Ink N.Y.

Penn&Ink start met een hoogtepunt: topmodel Marlijn Hoek, ook het model voor de campagne van Penn&Ink, opent de show.

Bekijk de show »

Hudson’s Bay

De show van Hudson’s Bay was misschien wel de meest toegankelijke show van Amsterdam Fashion Week 2018.

Bekijk de show »

Silvian Heach

Op de enorme ledschermen loopt een tijger over het rode décor. Onmiskenbaar uit de print van Silvian Heach weggelopen, want die valt niet te missen.

Bekijk de show »

Goldbergh

Aangezien er voor de Nederlandse ontwerpers van Goldbergh uit eigen land natuurlijk weinig wintersportinspiratie te halen valt, lieten zij zich voor deze show inspireren door La Bella Italia.

Bekijk de show »

10DAYS

10DAYS debuteerde vandaag bij Amsterdam Fashion Week met een ‘ontbijtshow’, een ontspannen zondagochtend met het gezin, voorzien van een zondags ontbijtje;...

Bekijk de show »

Supermarktketen Lidl

Lidl gebruikte de catwalk op het Museumplein letterlijk als een podium om te laten zien dat mode betaalbaar en voor iedereen is, én dus gewoon in de supermarkt te koop.

Bekijk de show »

ZOE KARSSEN

Krachtig, stoer, en eigenwijs. Voor de ZOE KARSSEN’s SS19 “Lost Angeles” show vond niemand het erg om achter de rijen stoelen te gaan staan.

Bekijk de show »

Le Café Noir Studio x Jenneskens

De afsluiter van het weekend was misschien wel de drukstbezochte van allemaal. De gecombineerde show Le Café Noir x Jenneskens ...

Bekijk de show »