Sluit menu
Menu
Dinsdag, 29 november 2022

Live

Maison365 x TI SENTO – Milano

Gestyled door Danie Bles en haar team van dressers showde Maison365 voor de eerste keer een lentecollectie. Het personal styling en fashion platform combineert toonaangevende merken met kleine up-coming designers uit binnen- en buitenland. Deze diversiteit in stijlidentiteiten werd deze show ook weer enorm naar voren gebracht. Zo nam he merk ons mee naar onder andere Parijs, New York, L.A. en Copenhagen. Maison365 werkte voor deze show samen met juwelenmerk TI SENTO – Milano, die met haar ‘Hidden Treasures’ collectie die zorgvuldig samengestelde outfits perfect complimenteert.

De show opende met een stille donkere zaal. De Franse muziek begon zachtjes te spelen terwijl de achterwand oplicht met een beeld van het bekende “maison” die ook op de Maison365 boxen te vinden is. De eerste look zet meteen de toon voor de rest van de show. Een klassieke witte katoenen blouse wordt gecombineerd met een skinny jeans en afgemaakt met stoere cowboy boots. Een clash van stijlen dat in elke Maison365 outfit terug te vinden is. Van Boho tot rock, Parisian nonchalance en L.A. glam.

TI SENTO – Milano’s collectie was eens zo divers. Zo zagen we een combinatie tussen felle zomerse kleuren als blauw, turquoise, lapis en elegante kleuren als goud en rosé. Het nonchalante opgestoken haar van de modellen zorgde ervoor dat de juwelen tot zijn recht kwamen in de style clash van de outfits. De meest geslaagde look bestond uit over elkaar geplaatste kettingen met zwarte en witgoude stenen, die van onder een fijn geknoopt sjaaltje de show stalen.

De looks liepen door gebruik van muziek prachtig in elkaar over. Elk onderdeel van de show had zijn eigen sfeer die door muziekkeuze werd versterkt. Zo gingen we van zachte Franse muziek, naar een aantal up-beat nummers, en tot slot liepen de modellen tezamen de catwalk op met Engelse Indie-pop als afsluiter van de show.

Like what you see?

Shop hier online je oufit bij elkaar »

Deze link brengt je bij de webwinkel van Maison365 x TI SENTO – Milano en opent in een nieuw venster.