Sluit menu
Menu
Dinsdag, 29 november 2022

Live

Silvian Heach

Het is acht uur, piekuur blijkt op het AFW Studio. De zaal zit tjokvol met influencers, stijliconen en celebs. Het licht gaat uit en de band Luminize, deelnemer van The Voice Holland, staat klaar om de show te starten in wat doet vermoeden vier nieuwe outfits van de Silvian Heach collectie. De leadsinger in een kleurrijk denim pailletten jasje, de gitarist in een see-through kanten jurk tot op de grond.

De band begint te spelen, rookmachines springen aan en het eerste model loopt op de catwalk op in een zwart-witte outfit. Niet meteen wat je verwacht bij de normale print-heavy collecties van Silvian Heach. Na de eerste volgde er nog meerdere all-black en all-white outfits, gepaard met high-top witte Buffalos en lederen jasjes rond de taille gebonden. Raw edge witte denim en zwarte tulen midi rokken maken een statement op de catwalk.

Luminize begint het tweede nummer op de set list te spelen, en het oude vertrouwde gevoel van Silvian Heach verspreid zich in de zaal. De flowerprints, polka dots, drukbeprinte co-ords en kleurenclash zijn er deze keer toch weer bij. En maar goed ook, want dat is nu net waar Silvian Heach steengoed in is. Favoriete look was zeker en vast de all-pink outfit bestaande uit een roos check t-shirt met het woord “lost” op, een roze capri en lakleren rode riempje

Het Italiaanse merk showt voor de tweede keer in Nederland, en heeft de Amsterdamse stijl in deze collectie volledig opgenomen. Bij het derde liedje zagen we talloze variaties op de “blue jeans white shirt look” verschijnen, met blousjes oversized, in verschillende kleuren, geknoopt of tucked in.

Luminize sluit af met nummer “Hotter than Hell” en alle modellen komen met veel zin de catwalk op gestormd. Een geslaagde show vol met favorite looks en crowd pleasers.

Like what you see?

Shop hier online je oufit bij elkaar »

Deze link brengt je bij de webwinkel van Silvian Heach en opent in een nieuw venster.