Sluit menu
Menu
Dinsdag, 29 november 2022

Live

Stieglitz x Toral Shoes

Stieglitz neemt ons met de Malagasy collectie mee naar het tropische Madagaskar; letterlijk.  Airhostessen in pin stripe pak en paarse hoedjes tonen je al dansend de veiligheidsinstructies en lopen vervolgens alle zes de ‘Stieglitz world wide air’ in. Op naar land van bestemming! Eenmaal aangekomen lopen de eerste looks het vliegtuig uit. De muziek brengt je in de sfeer voor een cocktail party op het strand waar het zomerzonnetje op de summer proof tropische prints schijnt.

Wat deze collectie zo sterk maakt is zijn veelzijdige kijk op vrouwelijkheid. Het merk vertaald zijn identiteit even naadloos in een tomboy look als een elegante look. Uitgesproken zijn de outfits allemaal. Een hot pink suède hotpants, een bodysuit met schitterend fruit en een gewoven rok met gekleurde linten die over de grond slepen begeven zich achter elkaar op de catwalk. Maar het plaatje klopt. Persoonlijke favoriet waren de street meets beach looks, bestaande uit T-shirtdress, bucket hat met zebra print, hoge zwarte sokken en sneakers met neon details van Toral Shoes. De showstopper van de avond was wel degelijk de diep uitgesneden lange jurk met grote split in het midden en een fruitprint recht uit een stilleven.

De show eindigde met een power formation, waar badass women in bad ass clothes nog even poseren op de vliegtuig trap voor ze weer de lucht in gaan.

Like what you see?

Shop hier online je outfit bij elkaar »

Deze link brengt je bij de webwinkel van Stieglitz x Toral Shoes en opent in een nieuw venster.