Sluit menu
Menu
Dinsdag, 19 oktober 2021

Life & Style

Win-Actie: de Philips Steam&Go Plus Steamer!

Amsterdam Fashion Week

Tijdens de AFW september editie was Philips opnieuw van de partij om onze dressers te ondersteunen met het stomen van de kleding van het gehele AFW programma. Ben jij  ook zo benieuwd naar de Steam&Go Plus Steamer? Dan kan je er nu eentje winnen!

 

Belofte?
De Steam&Go Plus kledingstomer is in slechts 45 seconden opgewarmd, verwijdert kreuken en frist al je kleding snel op. Hij is op elke stof te gebruiken, verwijdert geurtjes, en zorgt ervoor dat je kleding de tweede dag ook nog kreukvrij is.

 

Nog niet overtuigd?
Het team van AFW ging backstage om van dichtbij te ervaren hoe de dressers met Steam&Go Plus Steamer te werk gaan, want wie weet er beter dan de dressers hoe de stomer in een stressvolle situatie werkt?

“De stomer spaart mij enorm veel werk uit. Precies wat we nodig hebben als met al die hectiek backstage.”

“Wat ik handig vond was de lengte van het snoer. Bij sommige shows was er een geïmproviseerde backstageruimte waar niet  altijd dichtbij  stopcontacten aanwezig waren, maar met deze stomer was dat dus geen enkel probleem.”

“Het voelt meteen heel vertrouwd en ook veilig. Ik heb het gevoel dat hij alle stoffen goed aankan en voorzichtig omgaat met de kleding.”

“De steamer werkt heel gemakkelijk, hij is lekker licht dus ook en na uren stomen heb ik geen last van mijn polsen. Je kan in één baan over de de kleding en dan is het al volledig glad!”

Hoe kan ik deelnemen?
Om kans te maken op de Steam&Go Plus dien je zowel @amsterdamfashionweek als @philipsbenelux te volgen op Instagram, en een mailtje te sturen naar redactie@staging.afw.rocketmonkey.nl met de reden waarom jij deze stomer zo graag zou willen ontvangen!

 

Meer in Life & Style

Second to None: Leila El Alaoui

Second to None: Leila El Alaoui

Omdat er zoveel leuke ‘creatives’ rondlopen die weten wat er te koop is in de wereld, vroegen we hen naar hun all time favourites. We liften graag mee, want waarom zelf het wiel uitvinden wanneer iemand anders dat al heeft gedaan, toch? Waar eten ze het liefst, wat is hun favoriete vakantiebestemming, het beste boek […]

Omdat er zoveel leuke ‘creatives’ rondlopen die weten wat er te koop is in de wereld, vroegen we hen naar hun all time favourites. We liften graag mee, want waarom zelf het wiel uitvinden wanneer ieman [...]

Second to None: Zilan Genç

Second to None: Zilan Genç

Omdat er zoveel leuke ‘creatives’ rondlopen die weten wat er te koop is in de wereld, vroegen we hen naar hun all time favourites. We liften we graag mee, want waarom zelf het wiel uitvinden wanneer iemand anders dat al heeft gedaan, toch? Waar eten ze het liefst, wat is hun favoriete vakantiebestemming, het beste […]

Omdat er zoveel leuke ‘creatives’ rondlopen die weten wat er te koop is in de wereld, vroegen we hen naar hun all time favourites. We liften we graag mee, want waarom zelf het wiel uitvinden wanneer ieman [...]